Емил Димитров Ревизоро: Марешки вероятно крие данъци или продава контрабандно гориво


Кандидатът за народен представител "Обединени патриоти" Емил Димитров -Ревизоро буквално разби популиста Веселин Марешки в предаването "Часът на Милен Цветков" вчера вечерта.
Като сте толкова щастлив, да питам, постерминали ще има ли на тази бензиностанция”, запита Димитров. Той уточни, че единствено на бензиностанциите на Марешки няма устройства за плащане с карта и се плаща само кеш.
Марешки се опита да се измъкне, като заяви, че надценката му била по-малка от банковата такса, която трябвало да плати.
„На тези избори не е важно кой ще е първи, втори или трети, с който и да се коалираме ще трябва да изпълни нашата политическа програма, само да не е ДПС”, заяви Димитров Ревизоро захвана опонента си и за аптеките. „Вие сте щели да борите картелите, не е ли картел да имаш 250 аптеки и десетки бензиностанции в България създадени само последните додина. Ама вие сте най-големия картел в аптеките г-н Марешки”, продължи Димитров.
Патриотът припомни на опонента си, че е обещал да обяви преди месец и данъчната си декларация, но няма и следа от неговото обещание. „Колко ДДС сте внесли, не ви трябва програма, не личните. Миналата година казахте, че сте на печалба, нека народа да види какво печелите и колко” подхвааа олигарха, Ревизоро.
Димитров дори предизвика Марешки да се явят заедно на "детектора на лъжата", както и да си направят пълни изследвания за наркотици, цигари, алкохол и други пороци.
"Аз ще отговарям за времето ми в митниците, а вие ще отговорите за горивата”, заяви Димитров на Марешки, но бизнесмена не остана доволен и започна да шикалкави.
Ревизоро запита Марешки продава 20 процента по-евтино гориво. „Има си неща които няма как да бъдат променени освен ДДС от акцизите, двете възможности при него са или да продава на загуба или да не плаща акциз на горивата”, заяви патриотът.
Марешки се опита да се измъкне с това, че цените били плаващи, но дори и водещия Милен Цветков разбра грешката на Марешки и дори го изпрати на опреснителен курс по математика.
„Вие нямате конкретни предложения за това как да борите картелите. Това започва от съдебната реформа. Това което дори питахте в референдума си е за ваша лична изгода”, добавиДимитров, като не пропусна да припомни на Марешки, че иска да вкара в следващия парламент цялата си рода,.
Партийната конфигурация на партията ви приличала на тази на семейство Чаушеску - роднини и братовчеди наредени един до друг в листите",заяви Димитров
Той допълнизаяви, че "Обединени патриоти" са се доказали с ефективна парламентарна дейност. "Аз съм се родил в България. Вървя из Шумен и трябва да ходя с речник. Там не мога да чуя българска реч. Ние там ще направим марш на победата. Защото държавата ни е на над 1300 години", заяви разпалено Ревизоро
След като лъснаха дребните игри на аптеркарския бос за влизане в парламента, в социалните мрежи дори измислиха виц за него. Ревизоро го разказа в ефир:
„Имаме воля и след изборите ще живеем все по-добре, каза Марешки. - Радваме се за вас, отговори народът”.
По материали от pik.bg